Werkwijze

& mogelijkheden

Lang leve de Liefde!

Rode wangen, een hart dat sneller klopt maar een dikke vette smile op mijn gezicht. Zo zie ik er meestal uit tijdens een ceremonie. Zoeken jullie een enthousiaste, persoonlijke verteller? Graag vertel ik de verhalen van het leven die er toe doen. Lang leve de Liefde! In welke vorm dan ook. Op welke manier dan ook.

Mijn hart maakt nog altijd een sprongetje als een paar mij benadert! Samen gaan we een avontuur aan, een heel voorpret traject. Samen duiken we in jullie leven, ik ga jullie het hemd van jullie lijf vragen. Maar, voordat we dat doen zullen we eerst eens kennismaken. Tijdens deze kennismaking kunnen we zien of ‘de klik’ er is. Willen jullie graag dat ik jullie verhaal vertel? Ja, ik wil!

Met de grootste liefde
vertel ik jullie verhaal

Trotse trouwambtenaar en een even zo’n vrolijke ceremoniespreker!

Enthousiaste persoonlijke verteller

Vertelt graag jullie verhalen over het leven die er toe doen

Na de kennismaking zet ik jullie aan het werk. Jullie krijgen huiswerk voor de leukste bruidsparen. Jullie ceremonie mag een moment van stilstaan zijn. Stilstaan bij jullie liefde voor elkaar. Daarom gaan we een duik nemen in jullie dagelijkse leven samen. Maar ook in jullie verleden en toekomst. Naast het huiswerk voor jullie als bruidspaar stuur ik jullie apart ook nog een vragenlijst.

Jullie ceremonie kan pas écht persoonlijk worden met anekdotes, verhalen van de mensen die dicht bij jullie staan. Dus…bevraag ik graag jullie getuigen. Ook kunnen jullie 2-4 liefste familie of vrienden aangeven die ik als VIP benader. Maar let op, jullie VIP-ers weten vaak de meest sappige details ;–)

Als ik alle ingevulde lijsten ontvangen heb kom ik weer graag op bezoek. We gaan dan écht de verdieping in. Uiteraard bespreken we allereerst de ceremonie. Ik denk graag mee in mogelijkheden. Over jullie ingevulde vragenlijsten wil ik nóg meer weten :–)

Mijn diensten


Trouwen voor de wet

Als beëdigd trouwambtenaar voor de Gemeente Deurne mag ik overal in Nederland stellen wettelijk trouwen. De Gemeente waarin jullie willen trouwen kunnen mij aanstellen als B.A.B.S voor één dag. Hiervoor heb ik alle papieren, ik hoef ze alleen maar even op te sturen.

Als jullie wettelijk willen trouwen komt er vaak een bode of een ambtenaar van bijstand van de desbetreffende gemeente naar jullie trouwceremonie. Zij zorgen voor de huwelijksakte en zijn aanwezig namens de Gemeente waarvoor jullie trouwen.

Willen jullie wettelijk trouwen in de Gemeente Deurne? Dan mogen jullie mij als voorkeur aangeven bij de aangifte.


Ceremonieel trouwen

De sky is the limit! Alles is mogelijk. Jullie kiezen de plek, de tijd, eventueel aangepaste beloftes. Zeg het maar, jullie kunnen de (trouw)ceremonie helemaal inkleden zoals jullie deze voor ogen hebben.

Uiteraard zorg ik voor op maat gemaakte aktes. Die mogen jullie na de ceremonie mee naar huis nemen. Ik denk graag met jullie mee over mogelijkheden voor jullie ceremonie. Want deze moet natuurlijk onvergetelijk worden!


Lang leve de liefde

Tja, dit omvat alles. Zijn jullie ondertussen alweer 5, 10, 15, 20, 25 getrouwd? Of 4, 7 of 13 jaar, ik vind alles goed. Willen jullie die stoffige ceremonie van toen eens overnieuw doen maar nu sprankelend en persoonlijk?

Ik zou zeggen: doen!

Je kan een groot feest geven en je gasten verrassen. Even lekker de liefde vieren, in welke vorm dan ook. Op welke manier dan ook. Ik denk heel graag mee.