Anne-Mijke

Hoi, ik ben Anne-Mijke Verhagen-Berkers. 43 jaar jong ;), al een eeuwigheid getrouwd met mijn lieve Tom. Samen hebben wij twee geweldige kinderen, Isabelle en Thomas.

Vanaf 2017 trouwambtenaar voor de Gemeente Deurne en ook al ruim 20 jaar werkzaam in het Speciaal Onderwijs. Hier verzorg ik samen met m’n zus (als naaste collega!) de volledige interne scholing voor 3 locaties. Erg leuk al zeg ik het zelf.

Lang leve de liefde! Kijk ik heel diep in mijn hart dan wordt dat het meeste warm van alles wat met trouwen te maken heeft. Verder heb ik een kleine chips-verslaving, ben absoluut een avondmens (Brabantse nachten zijn lang), herkent Spotify mij als ik weer eens 80’s of 90’s intoets en heb ik echt een hekel aan sokken sorteren.

Stuiterend ga ik regelmatig door het huis als ik weer eens razend enthousiast ben!

Stuiterend ga ik regelmatig door het huis als ik weer eens razend enthousiast ben! Al helemaal als ik verhalen mag vertellen. Vertellen over jullie. Vertellen over die eerste stiekeme kus bij die koude voordeur of was het bloedheet in die dampende kroeg? Vertellen over jullie liefde, over jullie waargemaakte of misschien nóg toekomstige dromen. Ik hou ervan!

Ondanks dat ik graag vertel (mijn moeder zei me standaard aan tafel vroeger; laat nu je zus even vertellen… ;–) luister ik nét zo lief! Dat kan ook niet anders natuurlijk. Ik heb oprechte interesse in jullie maar ben stiekem ook gewoon een beetje nieuwsgierig aangelegd. Want wie is dat nou niet..?

‘Na vandaag geen geheimen meer!’ is dan ook een zin die je me vaak hoort roepen tijdens een ceremonie. Uiteraard gepaard met een dikke knipoog ;–)

De moeilijke momenten uit jullie leven ga ik in een ceremonie niet uit de weg. Ik vertel het leven zoals het is, uiteraard in overleg met jullie. Want een traan hoort erbij. Hard lachen? Graag!

Vertel me jullie liefdesverhaal! Graag vertel ik het aan jullie dierbare familie en gezellige vrienden tijdens een op maat gemaakte ceremonie. Want als we samen gaan stuiteren moét dit een groot feest worden, een liefdesfeest.

Ik kijk er al naar uit!

Veel liefs Anne-Mijke